Functies CRM systeem

QUADRO geeft een compleet inzicht in al uw klantcontacten en lopende projecten. Van het eerste contact via de opvolging, tot en met het eindproduct.

De tijd van losse aantekeningen en op zichzelf staande administratieve handelingen behoort met QUADRO tot het verleden. U bent verzekerd van een betaalbaar en hanteerbaar CRM-systeem.

Functies CRM systeem van QUADRO:

  • Optimalisering van al uw klantgegevens.
  • Een centraal, overzichtelijk punt voor al uw documenten en aantekeningen.
  • Een betrouwbaar en kostenbesparend systeem.

QUADRO, uw betrouwbare en betaalbare CRM systeem 

Relaties

Uw klantrelaties zijn waardevol voor uw onderneming. U wilt deze informatie altijd up-to-date en direct opvraagbaar hebben. QUADRO zorgt hiervoor. Zo haalt u het maximale uit uw klantcontacten.
Lees meer...

Contactmomenten

U wilt niet alleen weten wanneer er klantcontact is geweest, maar ook welke kansen, taken en orders hieruit voort zijn gekomen. Dit legt u gemakkelijk en overzichtelijk vast in QUADRO.
Lees meer...

Offertes

Met QUADRO maakt u eenvoudig offertes en ziet u in één oogopslag welke nog lopend zijn. Hierdoor kunt u deze nauwkeurig opvolgen en er meer rendement uithalen. Tel uit uw winst!
Lees meer...

Projecten

Blijf op de hoogte van alle projecten binnen uw onderneming.
Met één druk op de knop geeft QUADRO u een helder overzicht van al uw lopende en afgeronde projecten.
Lees meer... 

Urenregistratie

Eenvoudig factureren en een helder overzicht van de ingezette uren. Met de urenregistratie van QUADRO ziet u per project wat de besteden uren zijn en zet u deze eenvoudig om in een facturen.
Lees meer...

In- verkoopfacturen

Het facturenoverzicht van QUADRO zorgt ervoor dat u in één oogopslag precies weet welke inkomende en uitgaande facturen er lopende en voldaan zijn. Dat scheelt u tijd én geld.

Lees meer...

Rapportages

Door ieder klantcontact, offerte en order nauwkeurig op te volgen kunt u snel schakelen en inspelen op de actuele behoeftes. Een betere relatie met uw klant en meer orders zijn het resultaat.
Lees meer...

Documenten

Nooit meer zoeken naar dat juiste bestand. In QUADRO heeft u in één opslag een overzicht van al uw belangrijke documenten. Nooit meer zoeken naar dat ene belangrijke document, dat scheelt u tijd.
Lees meer...

Ervaar QUADRO

Wilt u weten wat de voordelen van QUADRO zijn voor uw onderneming?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een demonstratie.